close pop up
Χρησιμοποιηστε την εφαρμογη μας
και επωφεληθειτε των πλεονεκτηματων & λειτουργιων της.
συνεχεια στην εφαρμογη
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Συμφωνω
facebook
youtubeinstagram
Η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος για να απαλλαχθείτε από την επίμονη όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και να αποκτήσετε ένα αδύνατο νεανικό σώμα, κατ’ αποκλειστικότητα στην Κρήτη, στην Nutri & Body Clinic.

EMTONE – BTL Aesthetics… 1


Τι είναι

Το EMTONE είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή παγκοσμίως που διοχετεύει ταυτόχρονα θερμική και μηχανική ενέργεια στους ιστούς με στόχο την πολυπαραγοντική προσέγγιση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
 

Πως λειτουργεί;

Η καινοτομία στην λειτουργία του EMTONE έγκειται στην συνεργική δράση της ενέργειας  Μονοπολικών Ραδιοσυχνοτήτων (RF) και Ακουστικών Υπερήχων (Acoustic US)  με τη βοήθεια μιας ειδικά διαμορφωμένης κεφαλής διττής λειτουργίας.
 
 

Τι προσφέρει;

Έχει αποδειχθεί ότι η ταυτόχρονη εφαρμογή θερμικής και μηχανικής ενέργειας που επιτυγχάνει το EMTONE έχει σαφώς υψηλότερο αντίκτυπο στον συνδετικό ιστό και στο υποδόριο λίπος, συγκριτικά με την διαδοχική εφαρμογή των δύο ενεργειών, που πραγματοποιούνταν με άλλες παλαιότερες μεθόδους.
 • 64% Πιο αποτελεσματικό για την οικοδόμηση ελαστίνης
 • 59% Πιο αποτελεσματικό για την οικοδόμηση κολλαγόνου
 • 50% Ταχύτερα αποτελέσματα από τις θεραπείες μεμονωμένης χρήσης
 • 90% Μεγαλύτερη ικανοποίηση ασθενών

Περιοχές Εφαρμογής

Σε ποιο σημείο εφαρμόζεται η θεραπεία με το μηχάνημα ΕΜΤΟΝΕ;
Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος που εμφανίζουν κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση, εξασφαλίζοντας άριστα εγγυημένα αποτελέσματα σύσφιξης, λιπόλυσης, βελτίωσης της αιματικής ροής και Body Contouring.
Συνήθεις περιοχές θεραπείας αποτελούν:
 • Οι γλουτοί
 • Οι μηροί
 • Οι κνήμες
 • Η κοιλιά
 • Τα πλαϊνά της μέσης (Love Handles)
 • Οι βραχίονες
EMTONE – BTL Aesthetics… 2


Διάρκεια & Συχνότητα Συνεδριών

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται και πόσο διαρκεί μια θεραπεία EMTONE;
Κατά την πρώτη επίσκεψη στην Nutri & Body Clinic, γίνεται εκτίμηση του σωματικού βάρους και της συσσώρευσης λίπους, εντοπισμός των αναγκών και καθορισμός ενός ατομικού σχεδίου θεραπείας, από εξειδικευμένους Ιατρούς, Νοσηλευτές και Διατροφολόγους. Οι περισσότεροι ασθενείς υποβάλλονται σε τουλάχιστον 4 αρχικές συνεδρίες, προγραμματισμένες μία ή δύο φορές την εβδομάδα και συνεχίζουν αναλόγως του προσδοκώμενου στόχου. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας προσδιορίζεται στα 20 λεπτά για κάθε θεραπευόμενη ανατομική περιοχή.
 

Αίσθηση Θεραπείας

Πώς είναι η αίσθηση μιας θεραπείας EMTONE;
Η επαναστατική τεχνολογία EMTONE βασίζεται στην ταυτόχρονη παροχή θερμικής και μηχανικής ενέργειας. Η αίσθηση του θεραπευόμενου κατά τη διάρκεια της συνεδρίας προσομοιάζει με θερμό χαλαρωτικό μασάζ σε συνδυασμό με εντοπισμένους μηχανικούς κραδασμούς. Η θεραπεία πραγματοποιείται σε οριζόντια θέση, είναι ανώδυνη και απαιτεί μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, προσφέροντας τη δυνατότητα άμεσης επιστροφής στις καθημερινές δραστηριότητες.

EMTONE – BTL Aesthetics… 3


Αποτελέσματα

Πόσο γρήγορα θα δω αποτελέσματα από τις θεραπείες EMTONE;
Έχει αναφερθεί ορατή σύσφιξη και μείωση της κυτταρίτιδας και των λιποθαλάμων ακόμη και μετά από μία μόνο συνεδρία θεραπείας. Τα αποτελέσματα είναι αθροιστικά και συνήθως ολοκληρώνονται σταδιακά σε 2-4 εβδομάδες μετά το πέρας των συνεδριών.
 

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία ΕΜΤΟΝΕ;
Το EMTONE είναι μια εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία σώματος με διεθνείς πιστοποιήσεις. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας, φυσικής κατάστασης και σωματικού βάρους. Είναι ακίνδυνη και ανώδυνη, χωρίς σημαντικές ανεπιθύμητες ενέργειες ή επιπλοκές. Στην Nutri & Body Clinic, πραγματοποιείται ιατρική εκτίμηση και παρακολούθηση και ασκείται αυστηρό πρωτόκολλο εκτέλεσης της θεραπείας
 
Ενδείξεις & Αντενδείξεις
Το πρωτοποριακό μηχάνημα EMTONE της BTL αποτελεί μια πραγματική καινοτομία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους, εξασφαλίζοντας εγγυημένη αναδιαμόρφωση του σώματος και νεανική όψη.
Συνίσταται να αποφεύγεται από:
 • Εγκύους και θηλάζουσες
 • Ασθενείς με βηματοδότη ή απινιδωτή
 • Ασθενείς με μεταλλικά ή ηλεκτρονικά εμφυτεύματα
 • Ασθενείς με τραύματα, οξείες λοιμώξεις, κακοήθειες ή καρδιοαναπνευστικό χρόνιο νόσημα