close pop up
Χρησιμοποιηστε την εφαρμογη μας
και επωφεληθειτε των πλεονεκτηματων & λειτουργιων της.
συνεχεια στην εφαρμογη
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Συμφωνω
facebook
youtubeinstagram

Διοδικό LASER 1450nm, SmoothΒeam™, Candela


Νέα θεραπεία κατά της φλεγμονώδους ακμής, με ειδικά σχεδιασμένο LASER…


Τί είναι το SmoothΒeam™ Diode LASER;


Το πατενταρισμένο διοδικό LASER προηγμένης τεχνολογίας SmoothΒeam™ 1450nm της εταιρείας Candela αποτελεί τη σύγχρονη, αξιόπιστη και ελάχιστα επεμβατική λύση στη θεραπευτική αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων και κυρίως, της φλεγμονώδους (ενεργούς) ακμής

Διοδικό LASER 1450nm, SmoothΒeam™, Candela 1


Διοδικό LASER 1450nm, SmoothΒeam™, Candela 2

Η 1η ειδικά σχεδιασμένη συσκευή LASER για τη θεραπεία της ακμής…!
 
Με μήκος κύματος 1450nm, η δέσμη υπέρυθρου φωτός του εγκεκριμένου από τον FDA παλμικού LASER SmoothBeam™ υψηλής ισχύος στοχεύει απευθείας στις αιτίες της ακμής, διεισδύοντας στοχευμένα και αποτελεσματικά στους υπερδραστήριους σμηγματογόνους αδένες.

Ποιά είναι τα οφέλη της χρήσης του διοδικού LASER SmoothBeam™;


Με βάση τις αρχές της επιλεκτικής φωτο-θερμόλυσης (photo-thermolysis), η θεραπευτική δράση της ακτίνας του LASER προκαλεί την ατροφία των σμηγματογόνων αδένων, καταπολεμώντας τη συγκέντρωση της λιπαρότητας και των βακτηρίων, που προκαλούν την επακόλουθη φλεγμονή.

Διοδικό LASER 1450nm, SmoothΒeam™, Candela 3

Ο ελάχιστα επεμβατικός χαρακτήρας του LASER έγκειται στο γεγονός ότι δεν «καίει», δεν «κόβει» και δεν τραυματίζει το δέρμα κατά τη διαδικασία.
 
Η εφαρμογή με το διοδικό LASER SmoothBeam™ βασίζεται στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πρωτοποριακή μέθοδο LASER™ (LASER Assisted Skin Renewal – Collagen Remodelling). Η μέθοδος αποτελεί μια νέα προσέγγιση στην ανανέωση της επιδερμίδας (αντιμετώπιση φυσικής γήρανσης, χαλάρωσης και φωτογήρανσης), περιλαμβάνοντας δύο μοναδικά στοιχεία:
 • Ο παλμός του LASER διεγείρει τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα.
   
 • Η δυναμική ψύξη με κρυογόνο (Dynamic Cooling Device - DCD™) κατά τη διάρκεια της θεραπείας προστατεύει το δέρμα από τη θερμότητα.
Διοδικό LASER 1450nm, SmoothΒeam™, Candela 4


Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται με τη χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας, αλλά και μέσω του ενσωματωμένου και κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, διπλού συστήματος ψύξης - προστασίας (Dynamic Cooling Device - DCD™). Χιλιοστά του δευτερολέπτου πριν και μετά από κάθε παλμό του LASER, το ψυκτικό (cryogen) προετοιμάζει την επιδερμίδα, ψεκάζοντας και ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της, μειώνοντας το αίσθημα δυσφορίας και καθιστώντας την όλη τεχνική τυπικά ανώδυνη για τον ασθενή.

Διοδικό LASER 1450nm, SmoothΒeam™, Candela 5

Είναι η θεραπεία εκλογής και σε περιπτώσεις που δεν είναι εφικτή η φαρμακευτική αγωγή κατά της ακμής…

Πώς λειτουργεί το διοδικό LASER SmoothBeam™;


Το μήκος κύματος του LASER έχει πολύ μικρή έλξη σε άλλες δομές του δέρματος (π.χ. μελανίνη, αιμοσφαιρίνη), ενώ λειτουργεί με επιλεκτική απορρόφηση στο νερό των σμηγματογόνων αδένων, θερμαίνοντας το ανώτερο χόριο (400-500microns, όπου βρίσκονται οι αδένες), μειώνοντας και απενεργοποιώντας τη δραστηριότητά τους.
 • ΒΗΜΑ 1

  Διοδικό LASER 1450nm, SmoothΒeam™, Candela 6


  Το σύστημα ψύξης (DCD) δροσίζει και προστατεύει την επιδερμίδα πριν (και μετά) τον κάθε παλμό του LASER
   
 • ΒΗΜΑ 2

  Διοδικό LASER 1450nm, SmoothΒeam™, Candela 7


  Το LASER στα 1450nm θερμαίνει στοχευμένα, σταδιακά και ελεγχόμενα, συρρικνώνοντας τους διευρυμένους σμηγματογόνους αδένες, ενώ παράλληλα αφήνει ανέπαφη τη γύρω υγιή επιδερμίδα.
   
 • ΒΗΜΑ 3

  Διοδικό LASER 1450nm, SmoothΒeam™, Candela 8


  Το δέρμα αποκρίνεται θεραπευτικά, αναδιαμορφώνει φυσικά το κολλαγόνο της επιδερμίδας και επιδιορθώνει επαρκώς τις βλάβες.
   
Διοδικό LASER 1450nm, SmoothΒeam™, Candela 9

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του διοδικού LASER SmoothBeam™;


Θεωρείται σήμερα μια εξαιρετική λύση για το λιπαρό δέρμα κι ένας πολύτιμος σύμμαχος στις περιπτώσεις της φλεγμονώδους ακμής σε πρόσωπο και λαιμό, με ικανοποιητικά αποτελέσματα και στην ανθεκτική ακμή στην περιοχή της πλάτης.

Διοδικό LASER 1450nm, SmoothΒeam™, Candela 10

Θεαματικά αποτελέσματα κατά της ακμής…
Σύντομος χρόνος θεραπείας…
Ανώδυνη τεχνική…
Άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες…

 
Η νεοκολλαγονογένεση που προκαλείται από τη θεραπεία με διοδικό LASER SmoothBeam™ 1450nm, μπορεί να βοηθήσει δευτερευόντως και σε άλλες θεραπευτικές εφαρμογές:
98% των περιπτώσεων είδαν σημαντική βελτίωση
στην αποκατάσταση ουλών ακμής μετά από 4 θεραπείες…!